Search
Close this search box.

Uitreiking 3FM Awards dit jaar in TivoliVredenburg in Utrecht

3FM reikt op 9 april de 3FM Awards uit in TivoliVredenburg in Utrecht. De 3FM Awards zijn de jaarlijkse radioprijzen voor de beste Nederlandse popacts en artiesten, volgens 3FM gekozen door de 3FM luisteraars. In de Vredenburgzaal vinden de uitreikingen plaats.

Voor de eerste maal wordt het evenement verrijkt met een 3FM Awards festival. In de Pandora en Ronda zalen van TivoliVredenburg zijn langere optredens van artiesten, als onderdeel van de 3FM Awards show. Racoon, Kensington, Sunday Sun, Chef’Special, Typhoon, Sue the Night, Dotan, Douwe Bob en Mister & Mississippi geven elk een optreden van zo’n 30 minuten.

Week van de 3FM Awards
3FM reikt 9 april de 3FM Awards uit tijdens een anderhalf uur durende live show waarvan live verslag wordt gedaan op 3FM en NPO 3. Van 4 tot en met 10 april staat 3FM volledig in het teken van de Week van de 3FM Awards. Een week lang klinkt op zender de muziek van de beste artiesten en bands van eigen bodem, de winnaars van afgelopen edities en de genomineerden van 2015.

3FM Awards
De 3FM Awards zijn de jaarlijkse radioprijzen voor de beste Nederlandse popacts en artiesten,volgens 3FM gekozen door de 3FM luisteraars. Op donderdag 12 maart maakt 3FM de nominees bekend. Voorafgaand aan de Awards show maakt 3FM de winnaars van de 3FM Serious Talent Award en de Schaal van Rigter bekend. De winnaar van de 3FM Serious Talent Award treedt op tijdens de 3FM Awards op 9 april. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten