Search
Close this search box.

Veel kijkers voor tien jaar DWDD-filmpjes

Naast Youtube trekt ook een terugblik op ‘Tien jaar De TV Draait Door’ op zaterdagavond veel kijkers (2,1 miljoen). Het programma ’10 Jaar De TV Draait Door’ keek terug op de hoogtepunten van de filmpjesrubriek uit DWDD. Presentator Matthijs van Nieuwkerk en tafelheer Marc-Marie Huijbregts zapten, met gasten, langs opvallende fragmenten.

De jubileumuitzending, een een absoluut kijkcijferrecord voor Matthijs van Nieuwkerk, haalde de tweede plek van de kijkcijferlijst van zaterdag. Iets meer mensen keken naar het NOS Journaal van 20.00 uur, 2,2 miljoen.

Ook goedbekeken waren Studio Sport (2 miljoen kijkers), Voice Kids (1,8 miljoen), gala Willeke Alberti (1,5 miljoen kijkers), De Grote Improvisatieshow (1,3 miljoen),  herhaling ‘De TV Kantine’ (884 duizend), SBS 6 film Snow White and the Huntsman (504 duizend kijkers). [Radio.NL/Novum]

Gerelateerde berichten