Veel topartiesten in ‘RTL Lounge Live’ in Heineken Experience

De nieuwe concertreeks ‘RTL Lounge Live’ gaat zaterdagavond 28 maart in de Heineken Experience van start. Jett Rebel opent het seizoen in Amsterdam. De 24-jarige Nederlandse performer, bekend van hits als ‘Louise’ en ’On Top Of The World’, zal het seizoen starten.

Op zaterdag 18 april is het de beurt aan Candy Dulfer en haar band. Al twee keer eerder speelde ze tijdens ’RTL Lounge Live’.

Ook Waylon keert terug naar het Amsterdamse podium. Na zijn uitverkochte vorige concert zal de zanger zaterdag 20 juni de Heineken Experience optreden. Andere artiesten worden later bekendgemaakt. Of de concerten ook op RTL Lounge te zien is is nog niet duidleijk. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email