Zoek
Sluit dit zoekvak.

Luuk Ikink vanaf maandag sidekick in de ochtend op Radio 10

Luuk Ikink is deze zomer te horen als sidekick van Tim Klijn in de ochtendshow ‘Tim In de Morgen’ op Radio 10. Hij vervangt Nicolas Ruis vanaf 27 juli twee weken elke werkdag van 06:00 tot 09:00 uur tijdens zijn vakantie.

Luuk is al twee jaar de vertrouwde sidekick van Humberto Tan in het veelbekeken RTL Late Night. Hij begon zijn carrière ook kbij de radio. Zo was Luuk onder andere te horen in BNN Today op Radio 1 en werkte hij als redacteur bij landelijke radiozender Caz en bij BNN.

Programmadirecteur Roland Snoeijer van Radio 10: “Het vrolijke en positieve geluid van Luuk Ikink past perfect in de feel good-ochtendshow van Tim Klijn. We zijn heel blij dat Luuk samen met Tim de luisteraars van Radio 10 lekker de dag laat beginnen deze zomer.”  [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten