Radio Grand Départ 3 dagen live uit Utrecht

Radio 1 verslaat met Radio Grand Dpart de start van de Tour de France, de ploegenpresentatie en de sfeer van het feest eromheen in Utrecht. Van donderdag 2 juli tot en met zaterdag 4 juli zendt de publieke nieuws- en sportzender live uit vanuit het oude postkantoor aan de Neude in de domstad.

De presentatoren bij de publieke nieuws- en muziekzender Radio 1 zijn Felix Meurders, Lara Rense, Robbert Meeder, Ronald Boot en Tijs van den Brink. Onder meer Caro Emerald, Blaudzun en Davine zorgen voor livemuziek.

Radio Grand Dpart is te beluisteren op donderdag 2 juli, vrijdag 3 juli en zaterdag 4 juli van 12.00 tot 14.00 uur en van 18.00 tot 23.00 uur. De uitzending van zaterdag 4 juli staat vooral in het teken van de officile start van de Tour de France. [Radio.NL/Novum]