Tour de France bij RTV Utrecht

RTV Utrecht zal veel aandacht besteden aan de Tour de France in de Domstad. Ook het Tourmagazine ‘De Ronde van Utrecht’ staat vanaf maandag 29 juni een week lang vanaf 17.00 uur in het teken van de Tour de France.

Iedere dag vormt de televisiestudio van RTV Utrecht het decor van een Franse bistro waarin presentatoren Eva Brouwer en Riks Ozinga met verschillende gasten het Tourgevoel tot leven brengen.

De Ronde van Utrecht
Zo springt verslaggever Floris Prenger elke dag op zijn fiets, op zoek naar plekken in de regio waar de laatste Tourvoorbereidingen in volle gang zijn en houdt presentatrice Margreet van Gils haar eigen Tour de Gracht, waarbij ze een waterfietswedstrijd aangaat met een bekende regiogenoot.

Weekend 4 & 5 juli
Uiteraard staat RTV Utrecht ook tijdens het weekend van de start van de Tour de France in Utrecht in het teken van het wielerspektakel. Vanaf verschillende punten op de route houden onze verslaggevers de kijker live op de hoogte van alle festiviteiten rondom de Grand Départ. [Radiowereld.NL]