Crimineel eist verbod op tv-programma RTL

Crimineel Pascal G. die een celstraf uitzit voor verkrachting van zijn stiefkind en oplichting, eist in een kort geding een verbod op het uitzenden van een aflevering van het tv-programma Op de Vlucht van RTL. In deze aflevering is te zien hoe misdaadjournalist John van den Heuvel de voortvluchtige man in 2013 in Thailand opspoort.

De man uit Goor lichtte in Nederland tientallen mensen op. Hij verkocht hen onder tal van valse namen artikelen via internet, die hij vervolgens nooit leverde.

Toen de grond hem te heet onder de voeten werd, vluchtte hij naar het buitenland. In de jaren dat hij spoorloos was, onthulde een ex-vriendin dat de man haar dochter meermalen had verkracht. Het kind beviel op twaalfjarige leeftijd van een zoon van de man. [Novum/Radio.NL]