Gerard Ekdom vrijdag voor het laatst op 3FM

Het wordt een bijzondere dag op 3FM. Niet alleen Rob Stenders neemt vandaag afscheid. Ook Gerard Ekdom (36), de bekendste deejay van 3FM, neemt afscheid van de landelijke publieke popzender. Tussen 12.00 en 14.00 is het middagprogramma ‘Effe Ekdom’ voor het laatst te horen. Na die zeventien jaar maakt de populaire deejay plaats voor nieuw talent op 3FM.

Gerard Ekdom: “Ik heb bij 3FM een belachelijk toffe tijd gehad. 17 top-jaren waarin ik alles uit de zender heb gehaald wat ik maar kon bedenken.

En 3FM uit mij. Maar het is tijd voor een nieuwe stap, een nieuw hoofdstuk in mijn carrière.

Radio 2
Gerard Ekdom is vanaf 5 oktober te horen op Radio 2 met zijn nieuwe ochtendshow ‘Ekdom in de ochtend’.

“Een station dat, net als 3FM, moet gaan verjongen. Ik ga de ochtend eens effe lekker naar mijn hand zetten, ook daar fantastische muziek draaien, een hoop lol maken en beginnen aan een nieuwe bladzijde in de toekomst van uw discjockey. Een enorm spannend, nieuw avontuur. En daar heb ik erg veel zin in!”

Gerard Ekdom presenteerde zijn eerste uitzending (Pyama FM tussen 04.00 en 06.00 uur) op Radio 3 FM op 16 december 1998.

En op 18 maart 2015 maakte Ekdom zijn afscheid bekend, zowel op 3FM als Radio 2. Bekijk hier boven de beelden.

Afscheid nemen van Ekdom kan hier. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten