Hoogendoorn in augustus álle dagen tijdens de lunch op 3FM

Afgelopen weekend zei Sander Hoogendoorn gedag tegen de luisteraars van zijn Croissandershow. Vanaf zaterdag 1 augustus is hij met een nieuw radioprogramma te horen tijdens de weekendlunch op 3FM. Elke zaterdag en zondag tussen 12.00 en 14.00 uur maakt hij samen met de luisteraars het programma Sanderdome.

Maar een goed begin is het halve werk, dus 3FM heeft bedacht dat Sander in augustus álle dagen van de maand de lunchuurtjes voor zijn rekening mag nemen. Hij neemt dus tijdelijk de uren van Gerard Ekdom over.

Sanderdome is vanaf 1 augustus elke dag tussen 12.00 uur en 14.00 uur te horen bij BNN op 3FM. Vanaf 1 september weer exclusief in het weekend, want dan verzorgen Timur en Rámon de doordeweekse lunch. Sander neemt niet alleen de vroege weekendmiddag voor zijn rekening, hij maakt ook nog elke zaterdagavond van 19.00 uur tot 21.00 uur het programma That’s Live. [Radiowereld.NL]