Kim-Lian tekent nieuw contract bij SBS

Kim-Lian (34) stapte vorig jaar over van de AVRO naar SBS. Vrijdag werd bekend dat Kim-Lian van der Meij ook de komende drie jaar weer bij SBS 6 te zien is. De presentatrice ondertekende vrijdag haar nieuwe contract bij de tv-zender van SBS.

Kim-Lian van der Meij: “De afgelopen twee jaar heb ik met veel plezier de kansen aangegrepen die SBS me bood. Ik voel me thuis bij de zender en bij de mensen die er werken. De komende drie jaar ga ik nog meer van mijn veelzijdigheid laten zien en daar kijk ik erg naar uit. Ik hoop de SBS6-kijkers te zullen verrassen en vermaken.”

Peter Lubbers, Directeur Televisie bij SBS: “Met Kim-Lian hebben we een veelzijdige presentatrice, zangeres en actrice in huis, die dit najaar in verschillende nieuwe en bestaande SBS6-programma’s te zien zal zijn. We bouwen graag samen met haar verder aan een mooie toekomst bij onze zender.”

Kim-Lian van der Meij (1 oktober 1980) is zangeres, musicalster, actrice en presentatrice. In januari 2014 maakte ze de overstap van de AVRO naar SBS en presenteerde sindsdien verschillende SBS6-programma’s, waaronder Sterren Springen en Popster. [Radiowereld.NL]