Miljoen kijkers zien afscheid Beau bij SBS6

Ruim een miljoen kijkers hebben dinsdagavond het afscheid gezien van Beau van Erven Dorens bij Shownieuws. De showrubriek van SBS6 behoorde tot de best bekeken programma’s op de zomeravond. Alleen het NOS Journaal en GTST trokken meer kijkers, blijkt uit cijfers van de Stichting KijkOnderzoek (SKO).

“Dit was mijn laatste Shownieuws, dames en heren. Mag ik jullie ontzettend bedanken? Niet alleen jullie, Patty en Maurice, maar iedereen. Ook de oude garde wil ik heel erg bedanken”, zei Beau.

Na vijf jaar keert de presentator terug bij RTL. Beau heeft een contract voor drie jaar getekend en is vanaf dit najaar te zien met het programma Real Men. In deze zesdelige serie gaat een groep van vijf mannen de ultieme uitdaging aan om hun gezondheid te verbeteren en fitter te worden. “Toedeloe mensen, tot aan de overkant”, zei Beau dinsdag.

Ruim 1,3 miljoen kijkers stemden af op Goede tijden, slechte tijden. GTST is bezig met de laatste week van het seizoen. Babette van Veen maakte maandagavond haar rentree als Linda Dekkers in de soap. Hiervan waren 1,4 miljoen kijkers getuige. [Radio.NL/Novum]