Ochtenddeejay Scott Shannon verlengt contract met CBS FM

Scott Shannon is ook de komende jaren in de ochtend te horen op (W)CBS FM 101.1 in New York City. De radiodeejay tekende hiervoor donderdag een nieuw contract bij de classic hitszender. Shannon is sinds maart 2014 te horen op CBS FM.

Het binnenhalen van Shannon heeft CBS FM geen windeieren gelegd. Het station heeft het format anderhalf jaar geleden flink verjongd. Hiervoor zijn de meeste jaren ’60 platen van de playlist gehaald. In plaats hiervan worden meer hits uit de jaren ’80 gedraaid.

Met Scott Shannon heeft CBS FM de ultieme jaren ’80 ochtenddeejay in huis. Shannon presenteerde van 1983 tot eind 1988 de “Z Morning Zoo” op de hitzender Z100 (WHTZ). En met succes, want jarenlang was de show veruit het populairst in de Big Apple.

Momenteel is CBS FM de tweede zender van New York City op slechts 0,4%-punt afstand van marktleider 106.7 Lite FM (WLTW). Vorige jaar stond CBS FM zelfs vijf maanden op een rij op de eerste plaats. Ook de show van Shannon staat inmiddels in de top 3 van populairste ochtendshows van de stad.

Naast de dagelijkse ochtendshow presenteert Shannon ook “America’s Greatest Hits”, dat elk weekend op CBS FM en tientallen andere radiozenders in de VS is te horen. [Radiowereld.NL]