Search
Close this search box.

Radio 2 deejay Gijs Staverman in ‘Ik neem je mee’ op NPO 1

Gijs Staverman, presentator bij Radio 2, is woensdag (29 juli om 19.25 uur) te gast in het tv-programma ‘Ik neem je mee’ op NPO 1. Actrice en zangeres Marlijn van Weerdenburg gaat dan in gesprek met Gijs Staverman in ’s-Hertogenbosch.

Na een wandeling door het centrum maken Marlijn van Weerdenburg en Gijs Staverman hun eigen Bossche Bol en ze gaan kanoën op het Engelenmeer en daarna na een kartcircuit. In het tv-programma ‘Ik neem je mee’ vertelt zangeres Marlijn over haar verleden.

Ik neem je mee
‘Ik neem je mee’ is een programma waarin presentatoren van KRO-NCRV op minivakantie gaan samen met bekende Nederlanders.

Andere koppels die samen door Nederland trekken zijn Yvon Jaspers die met acteur Harry Piekema, bekend van de AH-reclames, door Utrecht trekt. Ernst-Daniel Smid showt Caroline Tensen zijn Achterhoek zien en Bart Chabot gaat op pad met Joris Linssen in Den Haag. Margriet van der Linden neemt Katja Schuurman mee naar Amersfoort. En Anita Witzier maakt zelfs een uitstapje naar het buitenland met top-kok Alain Caron. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten