VPRO doet verslag van Lowlands op NPO 3

De VPRO doet volgende week voor de 23ste keer verslag van het Lowlands festival. De muzikale hoogtepunten zijn van vrijdag 21 t/m zondag 23 augustus te zien in twee tv-uitzendingen op NPO 3, gepresenteerd door Eric Corton, Willie Wartaal, Tomas Delsing en Tim den Besten.

Nieuw dit jaar is de speciale rol voor de Lowlands-bezoeker: via Instagram kan het publiek filmpjes inzenden van hun leukste Lowlandsmoment. Een selectie van deze filmpjes is terug te zien in de televisie-uitzending. Daarnaast is er dit jaar speciale aandacht voor de nachtprogrammering. Presentator Tim den Besten gaat met een cameraman op pad om het nachtleven van Lowlands te verkennen. De uitzendingen beginnen op NPO 3 rond 22.30 uur.

De Lowlands Show met Tim den Besten
In de weken na Lowlands blikt Tim den Besten op NPO 3 terug op het festival in De Lowlands Show. Op het festival interviewt hij de bezoekers, muzikanten, comedians, schrijvers en politici. Deze uitzendingen zijn rond middennacht pas te zien op zaterdag 29 augustus en 5 september. [Radiowereld.NL]