Zoek
Sluit dit zoekvak.

Wietze de Jager en vriendin in dagprogrammering Q-music

Mattie Valk en Wietze de Jager zijn sinds maandag weer te horen in de ochtend op het landelijke radiostation Q-music. Maar er gaat nog meer veranderen. De vriendin van Wietze de Jager heeft sinds vandaag ook een plekje in de programmering gekregen.

Lieke Veld is voortaan elke werkdag tussen 12:00 uur en 14:00 uur te horen. Veld werkt sinds september 2014 bij Q-music. Daarvoor was ze via de BNN University te horen op 3FM. De nieuwe programmering van Q-music gaat per maandag 2 augustus in.

Trouwen
De 28-jarige Lieke Veld gaat binnenkort ook trouwen met Wietze de Jager. Het radiosetje is inmiddels volop bezig met de voorbereidingen van hun bruiloft in september. Wietze maakte het zelf bekend op Q-music. Bekijk hier de beelden.

“Ik doe doordeweeks een ochtendshow en zij in het weekend. Nu zijn we allebei doordeweeks aan het werk dus hebben we eindelijk onze weekenden weer terug”, aldus Wietze tegen RTL Boulevard. De 28-jarige radiodame is vanaf het najaar elke werkdag tussen 12:00 uur en 14:00 uur te horen bij de zender.

Nieuwe programmering
Enkele andere wijzigingen in de najaarsprogrammering van Q-music. Kai Merckx verhuist van de nacht naar de middag in het weekend, Stephan Bouwman neemt de vrijdag-, zaterdag- en zondagavond voor zijn rekening en Lars Boele krijgt een vaste plek in de nacht. Michiel Jurrjens is niet meer te horen op Q-music.

Vanaf maandagochtend 09.00 uur is op Q-music ook de ‘Top 500 van de Zomer’ te horen. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten