Nieuwe dramaserie ‘Zwarte Tulp’ vanaf zondag ook op RTL 4

RTL 4 gaat, zoals verwacht, nu ook de twaalfdelige dramaserie ‘Zwarte Tulp’, uitzenden. De serie was vanaf maart dit jaar al te zien bij Videoland. Hierin staan twee rivaliserende families uit de bollenstreek centraal. ‘Zwarte Tulp’ is vanaf zondag 6 september primetime (tussen 21.30 en 22.30 uur) te zien bij RTL 4.

De serie is een familiedrama, bestaande uit de acteurs Huub Stapel, Linda van Dyck, Anna Drijver, Benja Bruijning, Roeland Fernhout, Carolien Spoor, Pim Lambeau, Puck van Stijn, Raymond Thiry, Marcel Musters, Renée Fokker, Gijs Naber, Willem Voogd en Abbey Hoes.

Intussen is ook de tweede ‘Zwarte Tulp’-reeks een feit, waarvan de releasedatum bij Videoland nog niet bekend is.

Zwarte Tulp
In ‘Zwarte Tulp’ is een mysterieus ongeluk in het verleden aanleiding voor een nog altijd voortdurende vete tussen de families Vonk en Kester. Als beide families streven om als eerste een zwarte tulp te kweken, wordt de spanning tussen de familiehoofden bijna obsessief. In de strijd om deze unieke bloem te ontwikkelingen gaan ze ver …heel ver. Alle familieleden worden erbij betrokken, of ze dit nu willen of niet, waarbij beetje bij beetje het mysterie uit het verleden wordt ontrafeld. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten