Radio 2 wordt omgedoopt tot het Groene Station

In aanloop naar de Dag van de Duurzaamheid op vrijdag 9 oktober besteedt Radio 2 als ‘Het Groene Station’ dagelijks aandacht aan het thema Duurzaamheid. Van 5 t/m 9 oktober zendt Radio 2 als ‘Het Groene Station’ de hele dag duurzame programma’s uit.

In aanloop naar deze week besteedt Radio 2 vanaf 21 september al dagelijks aandacht aan duurzaamheid. Iedere dag is in een ander programma een item te horen over dit onderwerp.

Het Groene Station vanaf Utrecht CS
Van maandag 5 oktober tot en met vrijdag 9 oktober wordt Radio 2 tussen 09:00 uur en 22:00 uur omgedoopt tot het Groene Station. De uitzendingen zullen vanaf Utrecht CS komen. Tijdens deze week worden luisteraars én de deejays van Radio 2 uitgedaagd om een week lang bewuster te leven om zo hun eigen duurzame steentje bij te dragen.

Dag van de Duurzaamheid
De groene week zal op vrijdag 9 oktober, tijdens de Dag van de Duurzaamheid, worden afgesloten. De NOS komt die dag vanaf 19.30 uur bijna een uur lang op NPO 2 met een live programma vanuit Amsterdam en schakelingen door het hele land. Daarin passeren duurzame initiatieven van bedrijven en particulieren de revue.

Na 23.00 uur zal zowel op Radio 2 als NPO 2 bekend worden gemaakt wat de week heeft opgeleverd en wordt de winnaar van de Duurzame Top 100 gepresenteerd. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten