Zoek
Sluit dit zoekvak.

Cobus Bosscha van Radio M Utrecht naar Radio 10

Cobus Bosscha komt het programma ‘Tim In de Morgen’ op Radio 10 versterken met ingang van 16 november. Hij vervangt Nicolas Ruis, die afscheid neemt van het ochtendprogramma van Radio 10. Op dit moment is Cobus Bosscha nog werkzaam bij de regionale omroep Radio M in Utrecht.

Eerder was hij te horen op 3FM, Radio 2, Veronica FM en Radio 538. Verder maakte hij lange tijd deel uit van het programmateam van ‘Evers Staat Op’ op 3FM en Radio 538.

Cobus Bosscha: “Ik heb er bijzonder veel zin in om met iemand als Tim weer in mijn rol van sidekick te kruipen en ochtendradio te gaan maken. Ik zat eigenlijk al veertien jaar op zijn telefoontje te wachten, haha.

Radio 10 is een vrolijke en frisse zender waar ik mij ongelooflijk thuis voel als ik er naar luister. Ik vind het erg leuk om aan deze sfeer een bijdrage te mogen leveren en ervoor te zorgen dat nog meer luisteraars Radio 10 in de ochtend blijven ontdekken”. [Radiowereld.NL]