Search
Close this search box.

Christelijke tv-zender Family7 viert 10-jarig bestaan met kijkers

De christelijke digitale tv-zender Family7 bestaat dit jaar tien jaar en dat wordt gevierd. Vrijdagavond (27 november) staat de zender in de Grote Kerk in Apeldoorn uitgebreid stil bij dit feit in een speciale dankdienst.

Afgelopen tien jaar is de tv-zender, gevestigd in Apeldoorn, langzaam gegroeid. Steeds meer tv-aanbieders geven Family7 door, waardoor het bereik op dit moment zit op 4,5 miljoen huishoudens in heel Nederland. Daarnaast wordt de zender door haar kijkers steeds beter gewaardeerd: Family7 werd in oktober uitgeroepen tot beste digitale tv zender van 2015.

De dienst begint op 27 november om 20.00 uur en is gratis toegankelijk. Er worden van de dienst ook tv opnamen gemaakt die op een later tijdstip op Family7 worden uitgezonden. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten