Search
Close this search box.

Gelderse Top 100 zaterdag op Radio Gelderland

Radio Gelderland gaat zaterdag voor de negende keer de ‘Gelderse Top 100’ uitzenden. Wie staat er dit jaar op 1. Vorig jaar stond ‘Zeg me dat het niet zo is’ van Frank Boeijen op nummer 1. De dag begint om 07.00 uur met presentator Bastiaan Boog.

In de studio ontvangt Bastiaan Boog één van de jongste artiesten van Nederland: Amira Willehagen zal het officiële startsein geven voor De Gelderse Top100 van 2015.

Daarna zullen Rob Kleijs, Marcel Vermeer en Eric van den Berg luisteraars naar de nummer 1 van de Gelderse Top100 leiden. De hele dag zullen ze artiesten ontvangen die de lijst hebben gehaald. Onder andere Frank Boeijen, Frans Duijts en Hank the Knife komen langs.

Tegen 18.00 uur is bekend of Frank Boeijen zijn nummer 1-positie “Zeg me dat het niet zo is” heeft weten te houden, staat Normaal weer op 1 of gaat een andere artiest met de hoogste eer strijken? [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten