Search
Close this search box.

Gerard Ekdom geeft BBQ feestje voor luisteraars van Radio 2

Gerard Ekdom, de ochtenddeejay van Radio 2, geeft een feestje voor zijn luisteraars. Op vrijdag 11 december wordt de Parade in Den Bosch namelijk omgetoverd tot een ‘winterwonderland met kerstbomen, schaatsbanen, vuurkorven en eetkraampjes’.

De ‘Winter BBQ’, zoals het feest heet, is dan live te horen van 06.00 tot 09.00 uur op Radio 2. Het evenement gaat daarna nog tot 12 uur door. Aanmelden kan hier.

Gerard kan niet wachten tot hij in Den Bosch op het plein staat: “Ik ben gek op Kerst en ik ben gek op barbecueën. En dat kan nu eindelijk eens samen op één dag. The two most wonderful times of the year!”

De komende weken gaat de ochtenddeejay in zijn radioshow aan de slag om artiesten en andere acts te regelen voor de Winter BBQ. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten