Search
Close this search box.

Jan Siebelink eerste gast in nieuw seizoen Adieu God?

De Eo start zondag (15 november) met een nieuw seizoen van het tv-programma ‘Adieu God?’, waarin Tijs van den Brink in gesprek gaat met kerkverlaters. In dit seizoen diverse gasten langs, waaronder: Marion Pauw, Paul Witteman, Jan Siebelink, Arthur Japin, Typhoon, Jandino Asporaat en Pia Douwes.

Ondanks hun christelijke opvoeding zeiden zij de kerk vaarwel. Verlieten ze daarmee ook God en hun geloof? De eerste aflevering van ‘Adieu God?’ is zondag 15 november om 23.35 uur op NPO 2.

Jan Siebelink
Het nieuwe seizoen is opgedeeld in twee delen: de eerste drie afleveringen worden uitgezonden in november 2015 en de overige vier afleveringen in januari en februari 2016. In de eerste aflevering de Nederlands schrijver en essayist Jan Siebelink.

Van den Brink ontmoet schrijver Jan Siebelink in de Hervormde gemeente in Velp waar Siebelink openbare geloofsbelijdenis deed. “Ik hoopte dat ik tijdens de belijdenis een stem of een teken van God zou krijgen, maar mijn ziel bleef dor en ik hoorde niets.” Na een roman over het geloof van zijn vader, de bestseller ‘Knielen op een bed violen’, verschijnt dit najaar de roman over zijn moeder: ‘Margje’. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten