Lindo Duvall krijgt veel kritiek op Twitter

Radiodeejay Lindo Duvall heeft veel kwaad bloed gezet op Twitter. De deejay ging uit zijn dak naar aanleiding van een tweet van Geert Wilders over de aanslagen in Frankrijk. Veel mensen waren niet blij met de reacties van Lindo Duvall waardoor lezers massaal negatief reageerde op de deejay.

Dumpert heeft de reacties bij elkaar gezet: ‘Lindo, je bent echt ziek’ en ‘Lindo is zo dom als varken’ en ‘Wat een achterlijke bosmongool, die Lindo van de Vall. Volgens mij is zijn levensmotto “Voor je kijken, doorlopen” of “wat niet weet wat niet deert”‘ 

Andere reacties: ‘Lindo denkt nogal slim over te komen hier maar bij mij wakkert zijn emotionele en vinger wijzende manier van twitteren alleen maar irritatie op. Wat doet hij? Instarten van liedjes en wat slap kletsen? Leuk, leuk.’

Lindo Duvall is op dit moment te horen op Radio 10 en ook als invaller bij 100%NL.

Duvall, een pseudoniem van Lindo van de Vall, werkte de afgelopen jaren ook bij Decibel. Daarnaast werkte hij ook bij Radio 538 en Radio Veronica, maar daar ging hij niet vrijwillig weg.

Vanaf zaterdag 21 november 2015 krijgt hij als freelancer een vast programma in het weekend van Radio 10 op zaterdag en zondag van 08.00 tot 12.00 uur. [Radiowereld.NL]