Search
Close this search box.

Omroep Max volgt een jaar lang eenzame ouderen

Omroep Max start met een nieuwe zevendelige serie over eenzame ouderen: ‘Nooit Meer Alleen’. Hiervoor is het afgelopen jaar het leven van de (op dat moment) eenzame Lydia, Tini, To, Henk en Koos gevolgd. ‘Nooit Meer Alleen’ is te zien vanaf maandag (30 november) om 22.10 uur op NPO 1.

Omroep Max wil met de nieuwe tv-serie inzicht geven in de problematiek en kijkers stimuleren in actie te komen.

Met dit project wil Omroep Max ook laten zien hoe eenzaamheid het leven in kan sluipen en hoe iedereen er mee te maken kan krijgen. De vijf hoofdpersonen in de serie willen hun leven weer op de rit krijgen en bouwen aan een nieuw sociaal netwerk. De presentatrice is in handen van Martine van Os. Ze volgde dat proces een jaar lang, te beginnen met kerst 2014.  [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten