Search
Close this search box.

Veel schaatsen in het weekend op NPO3 en Radio 1

De kop van het schaatsseizoen is er inmiddels af en van 20 tot en met 22 november staat alweer de tweede World Cup voor de deur. Op het ijs van Salt Lake City zullen de schaatsers proberen hun prestaties van afgelopen weekend in Calgary nog eens te verbeteren. Radio 1 en NPO3 zullen hier verslag van doen.

Opnieuw zijn alle ogen gericht op de Russische sprinter Pavel Koelizjnikov, die op de 500 meter voorbestemd lijkt de eerste 33’er op de klokken te brengen.

De NOS is er het hele weekend bij rond 22,00 uur. Dione de Graaff neemt de presentatie voor haar rekening, voor de analyse schuift Erben Wennemars aan. Commentaar bij de beelden komt van Herbert Dijkstra en Erik van Dijk.

Van 4 tot en met 6 december is het tijd voor de World Cup. In dat weekend daarop rijden de schaatsers voor de eerste keer op het nieuwe ijs van Thialf. Heerenveen is op 27, 28, en 29 december ook het decor voor het KPN NK Afstanden. In het nieuwe jaar wordt op 9 en 10 januari het EK Allround gehouden in Minsk. De Nederlanders keren daarna van 22 tot en met 24 januari terug naar Heerenveen, waar dan het KPN NK Sprint en het KPN NK Allround worden gehouden.

Gerelateerde berichten