Qmusic deejays presenteren ‘Top 500 van Het Foute Uur’ op Net5

Voor het derde jaar op rij sluit tv-zender Net5 het oude jaar af met de ‘Top 500 van Het Foute Uur’ in samenwerking met Qmusic. Mattie Valk en Wietze de Jager, de deejays van de ochtendshow op Qmusic, presenteren op oudejaarsavond de foute lijst van 20.30 tot 00.00 uur.

De ‘Top 500 van Het Foute Uur’ bevat de foutste, maar o zo herkenbare videoclips van de meest uiteenlopende meezingnummers: van The Village People en de Vengaboys tot Britney Spears. Wie staat er dit jaar op nummer 1?

538JingleBall
Daarna zendt TV Veronica vanaf middennacht een registratie uit van het dance-event 538JingleBall. Voor het vierde jaar op rij organiseert Radio 538 het 538JingleBall in de Ziggo Dome. Met dit jaar muziek van onder andere Wildstylez, Martin Solveig en headliner Afrojack. [Radiowereld.NL]