Search
Close this search box.

Radiodeejay niet blij met teveel inkijk decolleté op billboard

Een radiodeejay in Australië heeft haar bazen gevraagd om haar foto op een billboard digitaal aan te laten passen. Na afloop van de fotoshoot schrok ze namelijk van de inkijk in haar decolleté. Haar collega kon het echter niet laten en zorgde ervoor dat de ongemanipuleerde foto alsnog in de bushokjes verscheen.

Vorige week maandag startte het nieuwe radiojaar in Australië. Ook Kyle Sandilands en Jackie O Henderson, het ochtendduo van KIIS 1065 in Sydney, keerden terug van zomervakantie. Daarom startte het radiostation een nieuwe reclamecampagne.

Tijdens de fotoshoot, die vorig al plaatsvond, droeg Henderson een zwarte jumpsuit met decolleté tot aan de navel. Voor de kenners: het was dezelfde jurk die Tina Arena droeg tijdens de Aria Music Awards.

Toen Henderson (40) het resultaat onder ogen kreeg schrok ze behoorlijk van de inkijk in haar decolleté. “Het is niet mijn stijl. Ik hou niet van zoveel borst op foto’s,” zo liet ze op de radio weten. “Het ziet eruit alsof ik een achterwerk op m’n buik heb.”

De deejay verzocht dan ook het radiostation om de foto’s digitaal te bewerken zodat er minder inkijk was. Het radiostation ging hiermee akkoord. Toch kon haar collega Sandilands het niet laten om de de ongemanipuleerde foto alsnog in de bushokjes te krijgen. Vorige week hingen ze een uur lang op de digitale reclameborden in Sydney, wat natuurlijk voor de nodige publiciteit zorgde en voorhilarische radio.

Sandilands nam met deze actie overigens wraak op Henderson. Vorig jaar liet zij namelijk op 1 april digitale billboards verschijnen waarop Sandilands flink minder haar op zijn hoofd heeft dan in werkelijkheid het geval is. [Radiowereld.NL]