Search
Close this search box.

Uitreiking Canon Zilveren Camera in Museum Hilversum

De nominaties voor de Canon Zilveren Camera 2015, de belangrijkste prijs voor fotojournalisten in Nederland, en de prijs voor vernieuwende fotojournalistiek 2015 zijn bekendgemaakt. De winnaars worden zaterdagavond (23 januari) uitgereikt in Museum Hilversum.

De prijsuitreiking van de Canon Zilveren Camera is 23 januari vanaf 19.00 uur via een livestream te volgen op Zilverencamera.nl.

Canon Zilveren Camera 2015

De Canon Zilveren Camera is de belangrijkste prijs voor fotojournalisten in Nederland. Ieder jaar wordt de prijs uitgereikt voor de beste persfoto van het jaar. Alle winnende foto´s van de Canon Zilveren Camera 2015 zijn vanaf 24 januari voor het eerst voor het publiek in Museum Hilversum te zien. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten