Zoek
Sluit dit zoekvak.

De RietmanShow vervangt Tineke de Nooij op Radio 5

De inmiddels 74-jarige Tineke de Nooij moet de komende 6 weken weer vakantiedagen opnemen. De presentatrice wordt daarom weer vervangen door de 63-jarige Jan Rietman op Radio 5 tussen 12.00 en 14.00 uur.

De RietmanShow vervangt Tineke de Nooij op Radio 5 Jan Rietman vervangt de presentatrice op Radio 5 voor de doelgroep 50+ met een nieuw radioprogramma bij Omroep Max.

Jan Rietman: “Ik vind het een eer dat ik Tineke voor een aantal weken mag vervangen. In De RietmanShow zal vooral de liefde voor muziek centraal staan.

We gaan de actualiteit koppelen aan mooie liedjes in Vandaag de dag en we duiken muzikale herinneringen op in De dag van je leven.

Ook speel ik elke dag met luisteraars het spel: Evergreen/Nevergreen, wat gelijk een mooie graadmeter is voor de jaarlijkse Evergreen Top 1000 op onze zender.”

Jan Rietman blijft in deze periode tot en met 25 maart op Radio 5, de zender met een marktaandeel van 2.9% in de doelgroep 10+, ook gewoon zijn wekelijkse programma Wekker-Wakker-Weekend! op zaterdagochtend presenteren. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten