Filemon Wesselink spuit anabolen voor nieuw programma

Voor het nieuwe tv-programma ‘Filemon Staat Strak’ gaat presentator Filemon Wesselink anabole steroïden spuiten. Hij gaat op zoek naar “de cultus van het mannenlichaam”. Doordat hij gaat trainen onder invloed van anabolen, hoopt hij een ’killerbody’ te krijgen.

Wesselink heeft zich hiervoor ook aangemeld als proefpersoon voor een groot onderzoek dat met respondenten uit het hele land wordt opgezet.

Filemon: ‘Ik vond anabolen doodeng. Er waren voorafgaand allerlei verhalen over dat je er kleine ballen van zou krijgen. Laat ik alvast een tipje van de sluier oplichten: dat is ook zo….’

BNN: “Filemon Wesselink probeert in vijf maanden tijd een killerbody te krijgen. Hij gooit letterlijk zijn lichaam in de strijd en daarbij heiligt het doel de middelen.” ‘Filemon Staat Strak’ is vanaf 3 maart bij BNN op NPO 3 te zien. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten