Search
Close this search box.

Venderbos moest stoppen met suikerexperiment

Manuel Venderbos moest afgelopen week stoppen met het suikerexperiment, dat hij deed voor RTL 5. De tv-presentator doet alles voor hoge kijkcijfers, daarom ging Venderbos aan de slag voor RTL5, nadat hij uit onvrede ‘vertrok’ bij de Evangelische Omroep.

Hij wilde voor een nieuw tv-programma in dertig dagen 30 kilo suiker gaat eten om minimaal 5 kilo aan te komen. Maar het bizare experiment moest hij voortijdig stoppen. Zijn arts trok vrijdag, na ruim twee weken, aan de bel en adviseerde hem meteen te stoppen. Hij heeft nu een bloedsuikerspiegel die overeenkomt met die van een diabetespatiënt.

Hij wil met het experiment aantonen hoeveel suiker er in producten zit en dat dit ongezond is voor het lichaam. Iets wat iedereen al lang wist. Een normaal mens eet namelijk maar 30 kilo suiker in anderhalf jaar. Hoeveel hij is aangekomen, wilde hij nog niet zeggen.

Het nieuwe tv-programma ‘Galileo’ is te zien vanaf 7 maart bij RTL5 en wordt gepresenteerd door Luuk Ikink. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten