Zoek
Sluit dit zoekvak.

Slam biedt podium aan jong talent op Koningsdag in Alkmaar

Slam Koningsdag krijgt dit jaar voor het eerst een tweede podium: ‘Talent Stage’. Naast bekende namen, zoals Martin Garrix, biedt Slam deze keer ook ruimte aan nieuwe talenten. Het Oranjefeest van Radio 538 was al binnen een uur uitverkocht. Maar bij Slam zijn nog heel veel kaarten te koop, het is nog steeds niet uitverkocht.

Slam biedt podium aan jong talent op Koningsdag in AlkmaarNieuw talent gezocht
De gemeente Alkmaar geeft dit jaar samen met Slam twee nog onontdekte en talentvolle dj’s de kans om ook op dit podium een set te draaien.

Vanaf maandag kunnen potentiële aanstormende talenten een set insturen en maken daarmee kans op 1 van de overgebleven podiumplekken. De winnaars worden een week voor Koningsdag bekendgemaakt.

Complete line-up?
Eerder maakte Slam al bekend dat Martin Garrix, Sunnery James & Ryan Marciano, Kris Kross Amsterdam, Sander van Doorn, W&W, Firebeatz en Lucas & Steve hun opwachting zullen maken tijdens Slam Koningsdag in Alkmaar.

Binnenkort wordt de complete line-up bekendgemaakt. Het thema van Slam Koningsdag op woensdag 27 april 2016 is ‘Kings of Tomorrow’.

Kaarten zijn nog steeds te koop op de website van Slam en via alle Primera verkooppunten in Nederland. [Radiowereld.NL]