Omroep MAX komt met nabeschouwing Heel Holland Bakt

De ouderenomroep MAX komt naast ‘Heel Holland bakt’ vanaf 7 september ook met een nabeschouwing. In het nieuwe tv-programma ‘Smaakt naar meer’ krijgen de kijkers van het programma ‘een smakelijk toetje’. André van Duin blikt dan elke week terug op de laatste aflevering van ‘Heel Holland bakt’.

In dit studioprogramma ‘Smaakt naar meer’, zal André van Duin samen met de afvaller van de week, BBF’s (Bekende Bakfans) en kijkers de voorbije Heel Holland Bakt-aflevering nabeschouwen.

Andere van Duin onderzoekt
Wat vonden ‘Heel Holland bakt’-fans van de afgelopen aflevering? Wat ging er mis bij de afvaller? Waarom werd juist die ene kandidaat Meesterbakker en wie ging met de hakken over de sloot naar de volgende aflevering?

Verder is er ruimte voor extra materiaal. Sociale media spelen een grote rol in ‘Smaakt naar meer’. Fans krijgen wekelijks bakopdrachten voorgeschoteld. De meest opvallende (mis)baksels komen – samen met de maker – langs in de studio.

Heel Holland Bakt start 4 september
Het vierde seizoen van ‘Heel Holland Bakt’ start op zondag 4 september op NPO 1 om 20.20 uur. Acht nieuwe afleveringen met Janny, Robèrt en… André van Duin  betekent ook acht nieuwe thema’s. Voor de liefhebbers volgt hieronder een overzicht. [Radiowereld.NL]

Aflevering 1 – Zondag 4 september
Thema: Cake-week. Technische opdracht: Mergpijpjes

Aflevering 2 – Zondag 11 september
Thema: Millefeuille. Technische opdracht: Roomhoorns

Aflevering 3 – Zondag 18 september
Thema: Brood. Technische opdracht: Vlechtbrood

Aflevering 4 – Zondag 25 september
Thema: Thema-loos. Technische opdracht: Handgevormde ‘pie’

Aflevering 5 – Zondag 2 oktober
Thema: Internationaal. Technische opdracht: Algerijnse bloemkoekjes

Aflevering 6 – Zondag 9 oktober
Thema: Oer-Hollands. Technische opdracht: Romeo’s

Aflevering 7: de halve finale – Zondag 16 oktober
Thema: Gebakken lucht. Technische opdracht: Baisers

Aflevering 8: de finale – Zondag 23 oktober
Thema: Finale. Technische opdracht: Fraisier

Gerelateerde berichten