Alberto Stegeman helpt slachtoffers bij SBS6

In het nieuwe programma Stegeman op de bres schiet Alberto Stegeman slachtoffers van onrecht opnieuw te hulp. De getroffenen zijn in conflict met een instantie of persoon en de politie kan deze mensen, om wat voor reden dan ook, niet direct helpen. Alberto springt voor deze mensen op de bres.

De slachtoffers die Alberto en zijn team te hulp schieten zijn ten einde raad en hebben dringend hulp nodig. De een kampt met enorme schade aan hun huis doordat tijdelijke onderhuurders een wietplantage bleken te hebben.

In een ander geval zijn ouders door hun eigen kind bestolen van meer dan honderdduizend euro. Alle problemen brengen enorme psychische schade met zich mee voor de slachtoffers.

“Ons uitgangspunt in dit programma is altijd het slachtoffer te helpen. Dat kan bijvoorbeeld door gestolen spullen terug te vinden, hulp te bieden door de dader te vinden en/of aan te spreken of door een instantie die de gedupeerden onterecht heeft benadeeld met camera te bezoeken. Het is telkens een gevecht om de oplossing te vinden maar als er sprake is van onrecht dan doen wij er alles aan de slachtoffers te helpen”, aldus Alberto.

De eerste uitzending van ‘Stegeman op de bres‘ op SBS6 is zondagavond 28 augustus tussen 21.30 en 22.30 uur te zien. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten