Consumentenbond start juridische procedure tegen Ditistv.nl

Omdat webwinkel Ditistv.nl de klachten van zijn klanten weigert op te lossen, stapt de Consumentenbond naar de rechter. Ditistv.nl verkoopt mediaboxen voor streamingtelevisie zo meldt Woordvoerder Babs van der Staak van de bond.

Consumentenbond start juridische procedure tegen Ditistv.nl De Consumentenbond wil via een collectieve actie afdwingen dat de gedupeerden van Ditistv.nl hun geld terugkrijgen. In juni 2016 ontving de Consumentenbond honderden klachten over Ditistv.nl, omdat klanten hun al betaalde bestelling niet ontvingen of geen geld terugkregen als de geleverde mediaspeler niet bleek te werken.

De Consumentenbond heeft de klachten voorgelegd aan Ditistv.nl en het bedrijf zegde toe de problemen op te zullen lossen. Ook beloofde de webwinkel om de klachten op Klachtenkompas.nl, het online klachtenplatform van de Consumentenbond, binnen 2 weken af te handelen, maar deed vervolgens niets.

Procedure
Gedupeerde consumenten kunnen, als ze dat nog niet gedaan hebben, hun klacht nog steeds op Klachtenkompas.nl plaatsen.

Het bedrijf Ditistv.nl ziet de problemen heel anders, en geeft dat in een videoboodschap aan. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email