De Wandeling krijgt met Joris Linssen tweede presentator

Joris Linssen wordt toegevoegd aan het tv-programma ‘De Wandeling’. Hij gaat het programma om en om presenteren met de huidige presentator Sander de Kramer. Joris opent het nieuwe seizoen op zaterdag 10 september (18.10 uur, NPO2.) met Mildred Zijlstra, zeer waarschijnlijk de derde dochter van Prins Bernhard.

De Wandeling krijgt met Joris Linssen tweede presentator Joris: ‘De Wandeling is één van de mooiste programma’s van de Kro-Ncrv. Een klassieker. Ik ben dan ook zeer vereerd dat ik De Wandeling mag presenteren.

Om beurten met Sander de Kramer, met wie ik eerder al twee specials maakte. Sander en ik zijn uit hetzelfde hout gesneden en een soort tv-broers. Wandelschoenen aan en gaan!’

Wie is Mildred Zijlstra?
Joris wandelt 10 september met Mildred Zijlstra. Mildred is 4 jaar oud als ze van haar moeder hoort dat ze is geadopteerd. Tegelijkertijd krijgt ze te horen dat ze er beslist niet over mag praten. Zo nu en dan stelt ze wel vragen, maar uit respect voor haar adoptieouders zet ze de zoektocht naar haar biologische ouders niet echt door.

Maar ze blijft nieuwsgierig. Ze besluit later toch verder te zoeken en komt er uiteindelijk achter dat haar vader Prins Bernard blijkt te zijn. In 2015 verscheen de autobiografie ‘Dansen in een prinsessenjurk’, het complete verhaal van Mildred Zijlstra. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten