Giel Beelen in zaterdagavondprogramma De Super Freek Show

3FM deejay Giel Beelen is komende zaterdag te zien in de eerste aflevering van het nieuwe zaterdagavond programma ‘De Super Freek Show’. In het tv-programma testen Dr. Freek Vonk en Evi Hanssen de dierenkennis van 3 onbekende deelnemers en een team van bekende Nederlanders.

Giel Beelen in zaterdagavondprogramma De Super Freek Show‘De Super Freek Show’ is zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1.

In het team zitten naast radiomaker Giel Beelen ook Lucille Werner en Roué Verveer. Maar Beelen is steeds vaker tv te zien. 

Binnenkort is de 3FM deejay ook te zien in De Grote Bijbelquiz en start hij een nieuwe talentenjacht. Op die manier wordt Beelen ook bekender bij een groter publiek.

De Super Freek Show
De BN’ers van wie de komende tien weken de dierenkennis ook op de proef wordt gesteld, zijn onder anderen: Eva Jinek, Bridget Maasland, Mark Tuitert, Nicolette van Dam, Frans Bauer, Georgia Verbaan en Winston en Renate Gerschtanowitz.

Tijdens de show leidt Evi Hanssen de teams door de verschillende quizrondes en verduidelijkt Freek de antwoorden, laat filmpjes zien en geeft iedere week mini-colleges over het dierenrijk. De teams moeten hun handen vies maken, alles durven bekijken, voelen, ruiken en proeven wat Freek en Evi ze voorschotelen. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten