‘Paradise by the dashboard light’ is meest legendarische duet

Op de landelijke muziekzender Radio 2 is komende zondag tussen 14.00 en 16.00 uur de ‘Duetten top 25’ te horen. In deze nieuwe lijst is het nummer ‘Paradise by the dashboard light’ door Radio 2 uitgeroepen tot het meest legendarische duet.

'Paradise by the dashboard light' is meest legendarische duet Yora Rienstra en Sander de Heer verzamelden sinds januari de beste en de meest legendarische duetten uit de popmuziek via de luisteraars van de presentatoren.

Duetten top 25
Tijdens de laatste uitzending van ‘Yora & Sander, Sander & Yora’ aankomende zondag presenteert het radioduo de definitieve ‘Duetten top 25’.

Sander de Heer: “Het tragische gesmeek van Ellen Foley in “Paradise by the dashboard light” toont aan dat een duet het beste in artiesten naar bovenhaalt, heerlijk hoe ze zo tegen elkaar te keer gaan!”. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten