Romy Monteiro presenteert Musical Sing-a-Long op De Uitmarkt

Vanaf het Museumplein in Amsterdam zal de publieke omroep op 27 en 28 augustus live verslag doen van De Uitmarkt: de aftrap van een nieuw cultureel seizoen. Dit jaar presenteert Romy Monteiro samen met Frits Sissing het jaarlijkse meezingspektakel De Musical Sing-a-Long.

Cornald Maas bespreekt (21.00 uur – NPO 2) met acteurs, cabaretiers en muzikanten het aankomende culturele seizoen en presenteert op het grote podium een bijzonder Nederlandstalig symfonisch programma.

Welke toneel- muziek en musicalvoorstellingen mogen komend seizoen niet gemist worden? Op zaterdag praat Cornald Maas de kijker bij. Met medewerking van onder anderen het muzikaal absurdistische duo Yentl & de Boer, cabaretier Peter Pannekoek, acteur René van Kooten en muzikant en zanger Danny Vera.

Musical Sing-a-Long
Traditiegetrouw vindt op zondagavond de spectaculaire muzikale uitsmijter plaats: The Musical Sing-a-Long. Musicalster Romy Monteiro, hoofdrolspeelster in The Bodyguard, presenteert dit jaar samen met Frits Sissing de jaarlijkse afsluiter van de Uitmarkt. ( 21.30 uur – NPO 1)

Onder anderen Danny de Munk, René van Kooten, William Spaaij, Anouk Maas, Ellen Pieters, Edwin Jonker, de kandidaten van New Musical Star en Bettina Holwerda geven acte de présence. De musical line-up van de jaarlijkse sing-a-long bestaat onder meer uit Ciske de Rat, Kiss of the Spider Woman, The Lion King, Soldaat van Oranje, Hair, De Grote Drie, Dolfje Weerwolfje, The Bodyguard, Watskeburt en Jesus Christ Superstar. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten