RTL Crime en Telekids ook via CanalDigitaal

RTL Crime en RTL Telekids zijn vanaf dinsdag (2 augustus) ook te zien via CanalDigitaal in het FamilieHD-pakket. Beide zenders zijn alleen via een nieuwe ontvangstoplossing te zien: de interactieve ontvanger van CanalDigitaal.

Met de interactieve ontvanger zijn zenders zowel via satelliet als via internet te ontvangen. CanalDigitaal heeft hiervoor twee interactieve ontvangers in het assortiment: de HD-ontvanger M7 MZ-101 en de HD-recorder M7 MP-201.

Nieuwe klanten van CanalDigitaal krijgen direct de beschikking over dit nieuwe type interactieve satellietontvanger. Bestaande klanten kunnen overstappen naar interactieve ontvangst door de HD-ontvanger M7 MZ-101 of de HD-recorder M7 MP-201 aan te schaffen, maar alleen tegen betaling. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten