Studio Maasstad tijdens WereldHavenDagen Rotterdam op FM

Tijdens de Wereldhavendagen zal Studio Maasstad vanaf donderdagnacht 00.00 uur tot en met zondagavond 19.00 uur non-stop live gepresenteerde programma’s uitzenden via de evenementenfrequentie 93.9 FM in Rotterdam.

De studio van de tijdelijke evenementenzender komt in Hotel New York in Rotterdam. Het radiostation zal vanuit het hotel uitgebreid verslag doen van de WereldHavenDagen en de feesten eromheen, zoals de Nacht van de Kaap.

Nieuwe zendmachtiging
Tevens is het grote evenementenradio project de publieke kick-off van het traject naar de nieuwe zendmachtiging in Rotterdam.

“Als Stichting Samenwerkende Mediapartijen Rotterdam (SSMR) willen wij in 2018 de nieuwe lokale omroep van Rotterdam worden. Wij willen ons graag nu al presenteren aan de politiek en natuurlijk de Rotterdammers. Dit onder het motto “niet lullen maar poetsen”, aldus Ton van de Heiden, voorzitter van Stichting Samenwerkende Media Partijen Rotterdam.

Oftewel, laten zien wat we kunnen en wat Rotterdam verdient. Wat is er mooier dan dat te kunnen doen via de lokale omroep frequentie 93.9FM die niet meer in gebruik is omdat de huidige zendgemachtigde inzet op hoge managementsalarissen in plaats van een totaal media-aanbod?”. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten