Uit het media archief: Tom Mulder krijgt hersenbloeding

Radio.NL keert even kort terug naar 1 augustus 2004. Toen werd programmadirecteur Tom Mulder van Radio 10 Gold getroffen door een hersenbloeding. De deejay presenteerde tot dat moment op werkdagen iedere ochtend ‘De Tom Mulder Show’. Het herstel van Tom Mulder verliep erg moeizaam.

Uit het media archief: Tom Mulder krijgt hersenbloeding In april 2006 keerde hij nog heel even terug bij Radio 10 Gold.

“De eerste maanden kon ik niet meer praten, niet meer denken, mijn hele lichaam stopte ermee. Maar voor een groot deel ben ik nu hersteld en ik besef dat ik ontzettend veel geluk heb gehad”, zo vertelt de oud-deejay.

Mulder begon zijn carrière in 1969 bij Radio Veronica, en vertrok in 1973 naar de Tros waar hij onder andere het programma ‘50 Pop of een Envelop‘ presenteerde. In 1991 maakte hij zijn entree bij Radio 10 Gold, waar hij tevens programmadirecteur werd. Veel luisteraars kennen hem als dé stem van Radio 10 Gold.

In 2004 won Mulder ook nog een belangrijke radiovakprijs, de Marconi Oeuvre-Award. [Radiowereld.NL]