Zoek
Sluit dit zoekvak.

Videoland verbreedt aanbod op platform met introductie reality

Videoland gaat uitbreiden met realityseries door MTV-titels als ‘The Hills’ en ‘Catfish’, maar ook met Nederlandstalige reality als ‘Oh Oh Daar Gaan We Weer’ en ‘Geer & Goor’ uit te zenden. Dankzij een overeenkomst met het mediabedrijf Viacom International Media Networks Benelux biedt Videoland haar abonnees daarnaast een groot aantal nieuwe, populaire kinder- en tienerseries van Nickelodeon, MTV en Comedy Central.

Realityreeksen
Het eerste seizoen van ‘The Hills’ is sinds vandaag te bekijken. Iedere week wordt een nieuw seizoen van de populaire realityreeks toegevoegd. Ook ‘Chantal Blijft Slapen’ en ‘Buch In De Bajes’ staan reeds op het platform. Nieuwe RTL-reportage- en realitytitels als ‘Jensen Kiest Voor Amerika’ zijn binnenkort eveneens te zien bij Videoland.

Titels Nickelodeon, MTV en Comedy Central
Afspraken met Viacom Benelux maken het mogelijk dat Videoland voor de allerkleinsten in het gezin series als ‘Spongebob’, ‘Turtles’, ‘Dora’ en ‘Go Diego’ kan aanbieden.

‘Big Time Rush’ en ‘Every Witch Way’ zijn er voor de leeftijdscategorie 8-12. ‘Awkward’, ‘Faking It’ en ‘De Ludwigs’ worden ook toegevoegd aan het Videoland-aanbod. Met deze titels van Nickelodeon, MTV en Comedy Central, in aanvulling op het bestaande aanbod, wordt Videoland nóg toegankelijker voor een brede doelgroep. De online streamingdienst van RTL zou nu slechts 30.000 betalende abonnees hebben. Exacte cijfers wil RTL niet bekendmaken. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten