Search
Close this search box.

5,8 miljoen mensen luisterden in kerstperiode naar Sky Radio

Sky Radio claimt de populairste radiozender van Nederland te zijn. Volgens onderzoek uitgevoerd door RadioCall, in opdracht van Sky Radio, hebben dit jaar in de periode 6 tot en met 26 december 5,8 miljoen Nederlanders 5 minuten of langer geluisterd.

Volgens Sky Ra­dio luisterde 1 op de 4 Nederlanders op Kerstavond, Eerste of Tweede Kerstdag naar Sky Radio. Dit is een stijging van ruim 20% ten opzichte van vorig jaar. De luisteraars waardeerden de speciale programmering met het rapportcijfer 7,3.

Uunco Cerfontaine, Station Director Sky Radio: “Het is geweldig dat zoveel mensen Kerst vieren met Sky Radio. Er is veel concurrentie, maar luisteraars weten gelukkig dat de ultieme kerstsfeer alleen te vinden is bij The Christmas Station. Fijn dat we daar zoveel mensen een plezier mee doen. We verheugen ons alweer op de Kerst van 2017.” [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten