Zoek
Sluit dit zoekvak.

Finale House Rules woensdag live op Net5

De ontknoping van het tv-programma House Rules is woensdag (7 december) live te zien vanaf 20.30 uur bij Net5. Vanuit de studio in Amsterdam maakt presentatrice Daphne Bunskoek bekend wie van de twee overgebleven stellen zich het beste staande wist te houden de afgelopen maanden en er daarom vandoor gaat met de prijs van twee jaar hypotheekvrij wonen.

Finale House Rules woensdag live op Net5 Lorenzo en Gaston uit Leiden van team blauw strijden in de finale tegen het stel Nicole en Johan uit Limburg van team groen.

In de aflevering van 30 november was te zien hoe deze twee finalisten de laatste kamer hebben verbouwd in elkaars huis: de zogeheten mystery-room.

Daarna konden kijkers een week lang stemmen op zijn of haar favoriete koppel. Van de jury, bestaande uit Odette Simons en Erik Gutter, horen de duo’s in de finale hoeveel punten ze voor de mystery-room krijgen.

Terugblik
Ondertussen blikt Daphne Bunskoek samen met de finalisten en de afgevallen kandidaten terug op het afgelopen seizoen. Hoe is het nu met de huizen van de stellen? Zijn ze tevreden of hebben ze de inrichting inmiddels weer volledig veranderd? [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten