Search
Close this search box.

Jan Versteegh gaat dagelijkse quiz presenteren op NPO3

BNN gaat vanaf 2 januari een dagelijkse spelletjesshow uitzenden. Presentator Jan Versteegh test de parate kennis van heel veel BN’ers in de Quickest Quiz. Hierin gaat het er niet alleen om wie het slimst, maar ook wie het snelst is.

Jan Versteegh gaat dagelijkse quiz presenteren op NPO3 Twee teams van BN’ers nemen het dagelijks op NPO3 tegen elkaar op in drie rondes van één minuut.

In drie snelle rondes van één minuut worden de BN’ers in twee teams getest op hun algemene kennis door snel te drukken en te swipen op hun tablet.

Ze geven in één minuut antwoord op 20 vragen zoals: Is de pinda een vrucht? Sneed Vincent van Gogh zijn linker- of zijn rechteroor af? Kunnen pinguïns ijsberen? Wie is er slimmer dan Albert Einstein en sneller dan Max Verstappen? En zong Justin Timberlake bij Take That?

“Je kunt vanaf de bank meespelen en niet alleen je intelligentie, maar ook je snelheid vergelijken met onze kandidaten”, adus jan Versteegh.

“Het feit dat deze quiz een dagelijks programma wordt, geeft het voor mij een extraatje. Elke dag is binnen de televisie toch een soort eer.”

Dit tv-programma is voortgekomen uit 3LAB, de week waarin de NPO nieuwe shows test. De ‘Quickest Quiz’ is vanaf maandag 2 januari 2017 iedere werkdag om 19.25 uur te zien bij BNN op NPO 3. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten