Search
Close this search box.

Joris’ Kerstboom op Tweede Kerstdag op NPO2

Het televisieprogramma Joris’ Kerstboom is dit jaar voor het eerst opgenomen in drie steden. Naast ‘s-Hertogenbosch zette presentator Joris Linssen ook een boom in Leiden en Deventer. ‘Joris’ Kerstboom’ wordt uitgezonden op Tweede Kerstdag (maandag 26 december) rond 21.10 uur op NPO 2.

De kerstboom is de ontmoetingsplaats voor mensen die als antwoord op de vraag ‘Aan wie denk jij met Kerst?’ een foto in de kerstboom komen hangen.

Joris Linssen spreekt met bezoekers in ‘Joris’ Kerstboom’ over de reden van hun komst en hoort de bijzondere en indrukwekkende verhalen van jong en oud. De kerstboom werd, nadat alle foto’s erin werden gehangen, in een majestueus licht gezet.

Joris Linssen: “Ik ben erg trots dat we dit jaar in drie steden staan met Joris’ Kerstboom. In ‘s-Hertogenbosch is het al een echte traditie.”  [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten