Search
Close this search box.

Nieuwe Sky Radio app maakt luisteraars persoonlijk wakker

Sky Radio heeft een nieuwe app gemaakt, die beschikbaar is voor iPhone en Android (zowel mobile als tablet). In de app is nu ook de gepersonaliseerde wekker, waarmee luisteraars gewekt worden door Sky Radio’s station-voice Kas van Iersel.

Gebruikers kunnen hun eigen naam selecteren in de wekker, waardoor zij door Kas bij naam worden genoemd en wakker kunnen worden met Sky.

Met de nieuwe app is het muziekstation meteen persoonlijk aanwezig als de luisteraars aan een nieuwe dag beginnen. De vernieuwde Sky Radio app is gratis te downloaden in de App Store en via Google Play.

Dennis Kuzee, Marketing Manager Sky Radio: “Op dit moment bieden we onze luisteraars via de app onder andere al onze online stations, actuele verkeersinformatie, entertainmentnieuws en de meest toffe acties.

Met de toevoeging van de gepersonaliseerde wekker bieden we iedereen nu ook de mogelijkheid gewekt te worden met een persoonlijke boodschap én non-stop de beste hits. Kortom; Sky zorgt voor een goed begin van de dag” [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten