Zoek
Sluit dit zoekvak.

Patrick Kicken op Omroep Gelderland

Aanstaande zondag is de laatste reguliere uitzending van het levensbeschouwelijke radioprogramma Tendens op Omroep Gelderland. Het radioprogramma met presentator Rinus van Warven stopt na 28 jaar. Tijd om de interviewer zelf eens te interviewen.

Patrick Kicken op Omroep Gelderland Ex-Radio Veronica deejay Patrick Kicken, al jaren groot fan van dit programma, interviewt Rinus over zijn bijna 1400 uitzendingen en vraagt hem naar de zin van het leven, religie, filosofie en spiritualiteit.

Over deze onderwerpen maakt Kicken al geruime tijd zelf podcasts en youtube interviews, waardoor hij eerder in contact kwam met Van Warven.

Tendens is te beluisteren van 07,00 tot 08.00 uur via Radio Gelderland of later via de website van Radio Gelderland. [Radiowereld.NL]