Radio A-FM en Altena TV starten vrijdag Glazen Etalage

De komende weken zullen we weer diverse acties worden opgestart om geld in te zamelen voor ‘Serious Request’. Komend weekend organiseert de lokale omroep Radio A-FM en Altena TV voor het vijfde jaar op rij de actie ‘Glazen Etalage’. De actie start vrijdag 9 december om 09:00 uur en duurt 33 uur

Dit jaar staat de Glazen Etalage wederom in Sleeuwijk. De medewerkers van Radio A-FM en Altena TV zullen live verslag doen van het gehele evenement. De medewerkers van Radio A-FM zullen dit grotendeels doen vanuit de Glazen Etalage.

De medewerkers van Altena TV zullen ook veelvuldig buiten de Glazen Etalage te zien. Zij maken eigen reportages en interviews. Hiermee wordt dus ook 33 uur lang echte live TV gemaakt.

Tijdens de Glazen Etalage zijn diverse gasten aanwezig, worden verzoeknummers gedraaid, zijn er tal van ludieke acties en wordt ook aandacht gevraagd voor het goede doel van dit jaar. Vorig jaar wisten de medewerkers van Radio A-FM en Altena TV 9.250,- euro op te halen.

Longontsteking
Serious Request (en dus ook de ‘Glazen Etalage’) vraagt zoals ieder jaar aandacht voor een zogenaamde ‘stille ramp’. Dit jaar is het motto ‘Laat ze niet stikken’ en met dit motto vraagt 3FM en het Rode Kruis aandacht voor het voorkomen en genezen van longontsteking met name bij jonge kinderen. Longontsteking is wereldwijd de dodelijkste infectieziekte voor kinderen van 5 jaar en jonger. Elk jaar sterven meer dan 900.000 jonge kinderen aan een longontsteking. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten